<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Meer interessante bestemmingen


Citytrips

Amsterdam is natuurlijk erg mooi en spreekt enorm tot de verbeelding maar is bijlange niet de enige stad die mensen weet te charmeren. Voor wie niet zo ver wil of kan gaan maar toch een geslaagde citytrip wens te maken, liggen er heel wat mogelijkheden open. Zo kan ik echt een weekendje of meer in een hotel Deventer aanraden, deze oude Hanzestad aan de Ijssel is werkelijk verbluffend mooi en kent een zeer rijke en eeuwenoude geschiedenis. Ze ligt overigens aan een rivier, wat toch net voor dat tikkeltje extra zorgt.

Ook in België vind je heel wat pareltjes van steden en plekjes. Wie kiest voor een hotel Antwerpen bijvoorbeeld, toch één van de meest voor de hand liggende Vlaamse steden, zal zich geplaatst zien in de meest progressieve en dynamische Vlaamse stad, waar alles wel in één keer lijkt te gebeuren en de 'buzz' voortdurend aanwezig is. In een hotel Brugge langs de andere kant gaat het er normaal gesproken heel anders aan toe en komen de mensen er vooral om te genieten van het schatrijke historisch erfgoed, die de stad naar de Werelderfgoedlijst van de UNESCO heeft gekatapulteerd.

Wanneer ik eens lekker wil uitwaaien doe ik altijd in een hotel Knokke, mijns inziens de allermooiste Belgische badstad, niet in het minst vanwege zijn brede zandstrand en de nabijheid van het unieke natuurreservaat 't Zwin.

Wie de romantische toer op wil, kan ik altijd een paar nachten in een hotel Parijs aanraden, de lichtstad fonkelt het hele jaar door, en heeft naast de voor de hand liggende Eiffeltoren, Montmartre of het Louvre nog heel wat boeiende schatten in huis! Allen daarheen dus!


16 April 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Citytrips
hotels knokke hotels venetie hotels in londen lisbon citytrip weekendje berlijn